NCF Booster

Et sjokkerende produkt!!

Det beste tilbehør til HiFi-anlegget vi noensinne har erfart!!! - sammen med vibrasjons/resonanskontroll-produkter som f.eks Black Magic Cones og Solid Tech - FEET OF SILENCE / DISC OF SILENCE

Men NCF Booster gjør mye mer enn bare èn ting:::

Alle`s problemer med å oppnå det absolutt beste og mest gjennomsiktige og rene lydbildet er mange, og noen av de er på grunn av disse tingene:

  • Statisk elektrisitet
  • EMI / RFI  (Magnetisk stråling / høyfrekvent stråling)
  • Vibrasjoner

 

Statisk elektrisitet oppstår når det er et flertall av «positive ioner»

NCF ( Nano Crystal Formula ) produktene genererer av seg selv «negative ioner»

Dermed vil produktene basert på NCF teknologien av seg selv utbalansere overtallet av positive ioner – og statisk elektrisitet blir automatisk kansellert.

 

Vibrasjoner er et tilsvarende stort problemområde, både for tonal balanse og forvrengning.

NCF Booster fungerer også som en vibrasjonsdemper av kontakter og kabler
Kontakter og kabler fanger opp vibrasjoner, både eksternt (fra rack, gulv etc…) og internt (vibrasjoner generert av vekselstrømmen som pendler inni kontakter og kabler)

Når det gjelder bruk av NCF Booster på strømkontaktene (apparatkontaktene) inn i apparatene (elektronikken og f. eks. elektrostathøyttalere) så får vi en spesiell tilleggseffekt, for med NCF Booster kan vi låse av kontaktene på en sånn måte at det ikke oppstår en større glippe mellom apparatkontakten på kabelen og apparatkontakten i apparatet – og på den måten redusere/kansellere inn/ut-stråling.

Spesielt hvis kablene er tunge vil kablene tynge kontakten ned og det kan oppstå en større glippe, med resultat av ekstra inn/ut-stråling.

I tillegg til dette vil man med NCF Booster kunne bruke tunge strømkabler på lette komponenter – noe som ellers kan være meget problematisk på grunn av at kablene vil vippe komponenten opp.  NCF Booster vil låse og holde komponenten på plass.

 

Kabelholder – er enda et fantastisk arbeidsområde for NCF Booster

Vi vet at om en kabel ligger på et teppe – så er det nesten 100% sikkert at kabelen blir omringet av statisk elektrisitet.  Dette gjelder både ulltepper og syntetiske tepper som nylon og polyester.
Med NCF Booster kan vi holde kablene i en stor avstand over teppet sånn at det statiske feltet i teppet ikke så lett når opp til kabelen – i tillegg til at det resterende statiske feltet automatisk blir kansellert på grunn av NCF Booster`s virkemåte.

I sum er arbeidsområdene til NCF Booster mange og ekstreme.

 

I en enkel lydmessig forklaring kan vi si det sånn at – den som før trodde at han hadde et gjennomsiktig lydbilde – må etter NCF Booster tro om igjen.

VÅR ERFARING::
Gjennom dette eksploderer lydbildet i klanger og detaljer og raske transienter, med mikro og makro dynamikk av en annen verden. En definisjon i bass og mellomtoneområdet som er – på godt norsk: CRAZY

Godt valg!!

 

Mvh
Paul Mortensen