Agentur

Her finner du alle merkene vi er importør / distributør for i Norge, og eventuelt andre land.

Inne på hvert enkelt merke finner du spesifikk informasjon om merket, samt hvorfor akkurat dette merket ble «spesielt utvalgt» for å være et foretrukket merke for PM Audio.

Bruk menyen til venstre for å velge merke.


 

Kun kvalitets-produkter

Det er ikke bare en floskel når vi skriver «spesielt utvalgt». Det er en klar tanke og bevissthet bak ethvert merke hos oss.

Det er tusenvis av HiFi-produsenter der ute, og det er enkelt å plukke en hel produkt-portefølje på internettet i løpet av få timer, for så å påstå at de var “spesielt utvalgt”. Vi har altså brukt mye mer ressurser enn noen søk på nettet for å velge våre leverandører / merker.

Vi har omhyggelig testet og evaluert et stort antall produkter fra mange produsenter, for til slutt å ende opp med dagens leverandører. 

Vi har investert mye tid og penger i å sikre kvaliteten på produktene våre, og vi kan uten tvil påstå at vi tilbyr den noe av den beste lydkvaliteten som kan tilbys.

Høy standard

Det er flere produsenter vi har forkastet på grunn av at deres produkter inneholder grunnleggende designfeil.

Vi mener at et eksempel på dette er når bass-porter og basselementer er plassert "under" høyttalerne. Dette ender opp med at luft-utblåsingen fra en monitor-høyttaler slår rett ned i stativet. Enda verre er det når bass-elementet spiller rett ned i gulvet og skaper masse vibrasjoner i underlaget, noe som også slår tilbake til høyttalerne.

Vi jobber desperat for å unngå vibrasjoner generert av høyttalerne – og så ser vi "seriøse" høyttalerprodusenter som bevisst setter stativ, gulv, og omverdenen i bevegelse.

All erfaring vedrørende vibrasjoner og hvilke problemer dette skaper er nødt til å få oss til å konkludere med at “dette er helt feil måte å bygge en høyttaler på” - om man ønsker en høyttaler som ikke forvrenger (farger) lyden.

Men – siden mange liker en oppblomstret og pompøs bass – så er kanskje dette en filosofi og konstruksjon som passer for disse – men altså ikke for PM Audio.

Våre leverandører må ha den samme tanke og filosofi som oss - kun da kan vi bli fornøyd.

Musikkopplevelsen i sentrum

PM Audio er ikke bare en forretning – det er mye mer en “egotrip” i en jakt etter en personlig musikkopplevelse som er så nær virkeligheten som overhode mulig.

Denne “egotripen” baserer seg ikke på å imponere for å imponere, men det er min personlige søken etter de beste musikkopplevelsene jeg hadde i den tiden jeg drev som musiker selv.

Ingen ting slår opplevelsen man får når man har skrevet et musikkstykke og det viser seg å være bra og andre liker det når man spiller det.

Dette kaller jeg "aktiv musikkutfoldelse".

Det vi driver med i HiFi-bransjen er "passiv musikkutfoldelse" - og det kan bli nesten like bra, men en del ting må være på plass for at dette skal skje. 

Dette vil si at våre leverandører er kynisk valgt ut fra deres eget mål om det samme – så perfekt tonal balanse som mulig, pluss at alle andre viktige parametre må være på plass.

Dette har ført til våre "spesielt utvalgte" merker.