1997-2019: 22 år i bransjen!

I 1997 ble PM Audio etablert som et personlig firma, drevet fra privatboligen Prestbakken 26, 4645 Nodeland ca. 13km vest for Kristiansand.

I 1998 fikk vi vårt første importagentur - Gradient høyttalere fra Finland. Gradient er fortsatt et av våre viktigste agenturer. Etter dette fulgte bl.a. KRIX Loudspeakers fra Australia. KRIX – Australias største høyttalerprodusent – har vært våre mestselgende høyttalere – med sin unike lydkvalitet til meget lave priser. Så fulgte det på med det ene etter det andre agenturet – over mange år. 

 

 

Den som intet våger,
intet vinner

I 2002 etablerte vi en utsalgsbutikk i Kristiansand. Vi lanserte også våre første egenproduserte HiFi kabler: 

Black Magic Cables

Lokalt butikkutsalg foregikk fra Kirkegata 10 i Kristiansand, mens kabelproduksjon og import foregikk i Prestbakken 26.


HiFi-kabler i verdensklasse

I 2005 flyttet vi hele driften tilbake til Prestbakken 26, endret firmanavn til PM Audio AS, og ansatte Marion Brænden på heltid. Marion har siden vært vår ekspert innenfor lodding og kabelproduksjon. Hun var, og er, den perfekte perfeksjonist til å forholde seg til alle sensitive detaljer vedrørende terminering av kabler. 

Det er altså ikke sånn at det er bare å varme opp loddetinn og smelte det ned på kontakten / lederen.  Marion er kurset og opplært i faget etter kriteriene for «MIL» militær spesifikasjon.  For å kunne utføre en terminering etter disse kravene kreves det forståelse, nøyaktighet og repetisjon på repetisjon.  Og for å kunne levere konstant kvalitet kreves det trofasthet og lojalitet til faget.

Det har blitt en del eksport av kablene, bl. a. til Sverige, Danmark og Tyskland, og tilbakemeldingene på kablene har vært helt fantastiske!


2019

Målet er i dag det samme som i 1997:
Høyest mulig musikalsk troverdighet og realisme – Til lavest mulig pris.