Oppgradering av Sutherland super-RIAA - PhonoBlock

PhonoBlock Refined

Denne fantastiske RIAAen som har vært toppmodellen hos Sutherland over lang tid - er nå oppgradert til å nærme seg den absolutte toppmodellen ( Argentum ) et hakk. 

En oppgradering for å optimalisere og utnytte det fulle potensialet til dette designet.

Fra før å bytte ut små printkort inneholdende den rette gain / impedance ( genialt i sin enkelhet og for kortest mulig signalvei ) så er det endret til å kunne bytte ut selve den ene nødvendige motstanden som endrer gain og impedance.

Mere genialt og korrekt enn dette kan man ikke gjøre disse settingene. Motstandene plugges rett inn i spesielle sokler og med dette legges det til rette for ABSOLUTT INGEN omveier for det delikate audiosignalet.

Målet er absolutt korteste vei for audio-signalet

Dette åpner også for nesten ubegrenset valg av gain og impedance - innenfor det området enheten er designet for å fungere optimalt i.

Personlig har jeg aldri opplevd maken til RIAA i hele mitt lange analoge musikkliv. Men det er EN RIAA som overgår PhonoBlock og det er Sutherland`s ARGENTUM.

Audiodel og strømdel er fullstendig skjermet fra hverandre og tilførsels-strømkabelen fra strømdelen er skjermet inne i aluminiums frontplaten.

Kapasitet::mer enn 100 000µF - mye mer enn de fleste kraftige forsterkere!!

Prisen er uforandret - som før: kr 126000,00