PM Audio er en leverandør av High End HiFi-produkter og høykvalitets CD- og LP-plater.

I tillegg til dette har vi drevet vår egen kabelproduksjon for musikk- og HiFi-entusiaster i 17 år, helt siden 2002.

I 2019 har vi vært i markedet i 22 år, med strålende tilbakemelding på høy produkt og lydkvalitet, samt god kundeservice.

Vi jobber aktivt med å forbedre vår digitale tilstedeværelse, blant annet nyhetsbrev, YouTube, nettsider, og mye mer. Mye av dette er helt nytt for oss, så det kan ta litt tid.

Vi jobber også med å bygge videre på direkte møter med våre felles HiFi-entusiaster, inkludert en HIFI-messe i hver av årets fire sesonger. Vi håper å kunne bringe noe nytt og spennende til bordet, blant annet live konserter med artister fra vårt utvalg av High End CD- og LP-plater.


Siste nytt!

 
Hovedanlegg  2017-06-01 20.56.45.jpg

HiFi i Verdensklasse

Kraftige ord – men vi står fjellstøtt med denne påstanden!

Mange (kanskje alle? Også vi!) i denne bransjen sier at deres produkter er «spesielt utvalgt», men hvor spesielt utvalgt er de egentlig for mange?

I dagens internettverden kan man fylle opp en produktportefølje til en større importør i løpet av en dag - ved noen enkle søk på nettet, og så kan man gjerne si at ALT er «spesielt utvalgt». Men hvor mye strev og arbeid og penger og spesifikk dedikasjon etter det helt spesielle for importøren ligger det egentlig bak alt dette? Hvor mange har en helt spesifikk filosofi bak sine valg av produsenter? Eller er det bare tilfeldigheter og pent utseende som avgjør valgene?

Ja – jeg sier «valg av produsenter» og ikke valg av produkter, for produsenten er faktisk viktigere enn det enkelte produktet når man går i dybden på dette temaet. Det er tross alt produsentens ingeniørmessige generelle dyktighet som er avgjørende og ikke en tilfeldig produsent`s «flaks med ett produkt» som avgjør.
Og så er det også sånn at det finnes ikke et eneste produkt der ute som ikke har fått en glimrende test – uansett hvor dårlig produktet er.

Vi søker derfor først og fremst produsenten foran det enkelte produktet – og produsenten må vise oss at de har en konsistent høy kvalitet på alle produktene de leverer. På grunn av at vi selv har et spesifikt mål og filosofi – søker vi produsenter som har samme mål og filosofi som oss.

Når vi sier at noe er «spesielt utvalgt» - så mener vi det alvorlig. Bak alle produsentene vi jobber med i dag ligger det mange års leting og enormt forbruk av tid og penger. Noen er kommet inn på grunn av tilfeldigheter, men ingen tilfeldige har blitt værende om de ikke har hatt en filosofi og fokus som stemmer med vår egen filosofi og fokus.

Historier bak valgene av de enkelte produsentene blir utlagt inne på sidene for AGENTUR – til hver enkelt produsent. Her vil hver eneste produsent beskrives og fortelles om hvorfor akkurat denne produsenten er en av våre «spesielt utvalgte» produsenter. Foreløpig gjenstår det en del arbeid her.

Våre krav

  1. God tonal balanse

  2. God tonal balanse

  3. God tonal balanse

  4. Oppløsning, Separasjon, Definisjon, Gjennomsiktighet, Dynamikk, Kraft, Renhet, Stereoperspektiv, Ro

Vårt fokus har alltid vært nådeløst rettet mot å oppnå en perfekt tonal balanse, uansett prisklasse.

Man skal lett kunne skille mellom bratsj og fiolin, klassisk og jazz kontrabass mm... Dette er ikke alltid lett om ikke det tonale er på plass.

Tonal Balanse er i særklasse viktigst når det kommer til vårt valg av produsenter og leverandører.

Når produktene møter våre krav til musikalitet – da er det i HiFi i Verdensklasse

 
clem-onojeghuo-143740.jpg

Musikk med lydkvalitet i Særklasse

Vi er også leverandører av musikk: LP plater, CD plater, Blu-Ray plater, DVD plater – men ikke som en vanlig kommersiell leverandør. 

Vi fokuserer mest på spesialplater/spesialtrykk fra spesielle plateselskaper som kun fokuserer på å levere den høyest mulige lydkvaliteten, men vi leverer også musikk fra kommersielle plateselskap, med diverse musikk og nyutgivelser.

Med plateselskap som Stockfisch Records, Analogue Productions, Original Recordings Group, Gold Note, Sheffield Lab, 2L, og flere, kan vi levere MUSIKK I SÆRKLASSE 

 

Kabler i Referanseklasse

Black Magic Cables er vårt eget produkt og vår egen ytelse til HiFi–markedets musikkopplevelser

Vi erfarer at Black Magic Cables har tilhørt «verdenseliten» i mange år – både på grunn av egne erfaringer men også på grunn av fantastiske tilbakemeldinger og tester i innland og utland.

Det tyske High End magasinet HÖRERLEBNIS har hatt Black Magic Cables som referanse i mange år og på High End messa i München har Black Magic Cables i mange år vært representert via demostanden til norske Electrocompaniet.

Vi gjentar her hva norske magasinet WATT skrev:  
"REINSPIKKA REFERANSEKLASSE!!!"

 
 
handshake.jpg

Agentur

Våre agenturer!

Forhandlere

 Våre forhandlere!

 
2016-12-16 01.05.13.jpg

Hos PM Audio

Våre anlegg og lytterom!

Hos kunder

Kunders anlegg og lytterom!

 
 
anna-vander-stel-60342.jpg

Nyheter

Få med deg siste nytt i HiFi-verdenen!

Dagens Tema

Tips, triks, og nyttige fakta!